Extraescolars Escalada

Extraescolars: Escalada Curs 23/24

Edats i grups: De 6 a 14 anys.

Grup 1: de 6 a 9 anys
Grup 2 de 10 a 14 anys

Dies: Inici el dimecres 13 de Setembre

Horari: Dilluns i Dimecres

17:15h a 18.15h: Grup 1
18.30h a 19.30h: Grup 2

Preu:

Un dia a la setmana + soci: 53€ / Un dia a la setmana sense soci: 38,00€
Dos dies a la setmana + soci 75€ / Dos dies a la setmana sense soci: 60,00€
Activitat a roca: 40€ al trimestre (optatiu)

*Descomptes per familia nombrosa i per germans.

Matrícula: 20€

Descripció Activitat:

L’objectiu de l’activitat és que els nens i nenes aprenguin totes les facetes técnico-esportives de l’escalada divertint-se i en un ambient segur. Durant el curs  interioritzaran la gestualitat pròpia de l’esport, entrenaran la força dels grups musculars específics i aprendran els aspectes tècnics imprescindibles per a practicar aquesta modalitat esportiva de manera segura, desenvolupant  en el procés una confiança en les seves capacitats i les dels/les companys/es.

Per tal d’aconseguir-ho, en el grup dels més petits les sessions seran principalment lúdiques, fomentant la participació de tothom a través de jocs i l’aprenentatge inclusiu amb els objectius principals de generar interès en la modalitat i perdre la por a les altures.

En el cas del grup dels grans , les sessions estaran més equilibrades i inclouran, a part de jocs, rutines d’entrenament i sessions d’aprenentatge tècnic (ús de l’arnés i casc, aprenentatge de nusos, aprendre a assegurar i maniobres de seguretat).

 
Sortida Trimestral:
 
Les sortides seran activitats d’un dia on els nens tindran l’oportunitat de practicar l’escalada en roca en un espai natural. Durant l’activitat es practicarà principalment l’escalada de segon (on no és possible caure) però també la de primer pels alumnes més atrevits, sempre sota la supervisió d’un tècnic TD2 d’escalada certificat.
 
És, a més, una oportunitat excel·lent pels pares i mares que vulguin aprendre els aspectes tècnics de l’esport, com per exemple, aprendre a fer el nus d’encordament, revisar els arnesos i assegurar els seus fills i filles. A més, sempre hi ha l’oportunitat de provar de fer alguna via!
Es faran un total de tres sortides (una per any) en sectors diversos d’escalada del Gironès.