Acro Ioga

Acro Ioga

Horari: Dimecres de 18.h a 17.30h

Preus: 1 dia/setmana: 35€ socis abonats / 45€ no socis

Puntual: 12€

Professora: Carmina @acrocarmina

» L’Acroioga, com definir-lo…
Tota la meva vida he fet esports de tota mena, desde gimnàstica artística, mini tram i llit elàstic, passant per taekwondo, natació, volteig (acrobàcies al cavall), kenjitsu, caminar per la muntanya…. i de cop, amb el naixement de les meves filles, vaig fer una aturada total de 10 anys.

El que va fer tornar-me a connectar amb l’esport varen ser el Pole dance i les teles, però el que realment em va enganxar va ser l’acroioga. Sentir el teu cos, respirar, posar-lo al límit amb el màxim de respecte possible.

Quan practiques Acroioga, en tot moment et tornes súper conscient del què et passa i el que li passa a la persona que practica amb tu, la resta de món desapareix. Per això dic que és la millor forma de meditar per les persones actives i la millor forma de guanyar to muscular, potència, resistència i elasticitat, dels esports que he practicat fins ara, sense ni tan sols adonar-te’n.

A més es treballa l’ànima, ja que hi ha un moviment i càrrega d’energia impressionant. Es tracta de donar i rebre de forma equitativa i implícita, ja que si no, no es produeix la pràctica d’acroioga. I això crec que és el punt que ho torna gairebé «màgic»! «

Pole Dance

Pole Dance

Horari matins: Dissabte de 9.30h a 11.00h

Horari tardes: Dilluns de 20h a 21.30h

Dimecres de 19.40h a 21.10h

Professor: David Fonollosa

Preus: 1 dia/setmana: 38€ socis abonats / 45€ no socis

Classe de Prova: 12€

Teles Aèries

Teles Aèries

Horari matins: Dilluns de 11.15h a 13.15h

Horari tardes: Dimarts de 16.30h a 18.30h

Preus: 1 dia/setmana: 38€ socis abonats – 48€ no socis

Puntual: 15€ la sessió

Pack 5 sessions: 68€ (13,50€ per sessió, vàlid per 3 mesos des de la primera sessió)

Entrenament lliure per a alumnes: 6€/temps il·limitat respectant els horaris

Teles i Corda. Iniciació i intermedi. 

Aquest curs anirem a les altures de la mà de la Raquel.
Amant de la dansa i l’esport des de petita, s’endinsa en el món del circ de forma autodidacte i entra a l’escola de circ a l’any 2010 on s’especialitza en teles i mastil. Posteriorment continua la seva formació amb cursos intensius amb professors de diferents països, formant-se també en corda llisa i altres disciplines, així com en pedagogia i didàctica aplicada al circ. Al 2016 s’endinsa en el món del circ social a Myanmar.

En aquestes classes ens convida a endinsar-nos en el món de les teles i la corda a través del moviment conscient tant a terra com en suspensió, sempre amb respecte per el cos i els temps d’aprenentatge que aquest requereix.  treballant per superar els reptes que podem trobar en el procés.

Les classes consten de diverses parts, una inicial d’escalfament, mobilitat i preparació física, seguint d’exercicis específics de preparació a dalt de l’element i la posterior part de treball tècnic, on descobrirem i consolidarem noves pujades, figures i caigudes.

L’objectiu es poder realitzar, progressivament, seqüències que enllacin tot el que anem aprenent, en harmonia amb el procés de cada persona.

Poc a poc anirem més enllà de la tècnica per buscar el propi moviment a l’hora d’executar-la i fer-la servir també com una eina de creació i expressió personal.

Tota una experiència per descobrir-nos…!