PARTICIPA EN EL PROJECTE

Mur de continuïtat de 9m. d’ample x 3m d’alçada, amb diferents inclinacions i configuracions

Espai de descans i chill-out complementari al mur de continuïtat, i millora de l’àrea infantil existent

Botiga material d’escalada per oferir bons productes seleccionats i amb bon preu als socis

Implementació del Certificat de Sostenibilitat Biosphere, adaptant les zones menys sostenibles del rocòdrom, i instal·lació fotovoltaica

Et convidem a participar a la primera fase d’ampliació i millores del rocòdrom, que inclou l’esperat Mur de Continuïtat! Per això hem iniciat una campanya participativa on podreu aportar la vostra opinió o participar en la precompra d’articles i activitats per destinar els beneficis al projecte.

La construcció del mur ja està iniciada, i podreu gaudir-ne en els propers mesos. Estigueu atents a noves notícies!

Per a qué és la inversió?

 

INFORMACIÓ DEL PROJECTE

Amb la present campanya es pretén ajudar econòmicament a la creació ja encetada de: Mur de continuïtat de 9m. d’ample x 3m d’alçada, amb diferents inclinacions: Espai de recepció i descans complementari al mur de continuïtat: Botiga de material d’escalada per oferir productes sel.leccionats amb preu atractiu als socis Creació de l’àrea específica infantil Implementació del Certificat de Sostenibilitat Biosphere, adaptant les zones menys sostenibles del rocòdrom En total caldrán 28.000€.   L’objecte de la present campanya es, poder finançar aproximadament 1/3 de la inversió.

PROJECTE INICIAL MUR DE CONTINUÏTAT

Com es repartirà la inversió?

 

Com puc participar?