Rockart

logo corporatiu rockart

Teles Aèries

Horari matins: Dilluns de 11.15h a 13.15h

Horari tardes: Dimarts de 16.30h a 18.30h

Preus: 1 dia/setmana: 38€ socis abonats – 48€ no socis

Puntual: 15€ la sessió

Pack 5 sessions: 68€ (13,50€ per sessió, vàlid per 3 mesos des de la primera sessió)

Entrenament lliure per a alumnes: 6€/temps il·limitat respectant els horaris

Teles i Corda. Iniciació i intermedi. 

Aquest curs anirem a les altures de la mà de la Raquel.
Amant de la dansa i l’esport des de petita, s’endinsa en el món del circ de forma autodidacte i entra a l’escola de circ a l’any 2010 on s’especialitza en teles i mastil. Posteriorment continua la seva formació amb cursos intensius amb professors de diferents països, formant-se també en corda llisa i altres disciplines, així com en pedagogia i didàctica aplicada al circ. Al 2016 s’endinsa en el món del circ social a Myanmar.

En aquestes classes ens convida a endinsar-nos en el món de les teles i la corda a través del moviment conscient tant a terra com en suspensió, sempre amb respecte per el cos i els temps d’aprenentatge que aquest requereix.  treballant per superar els reptes que podem trobar en el procés.

Les classes consten de diverses parts, una inicial d’escalfament, mobilitat i preparació física, seguint d’exercicis específics de preparació a dalt de l’element i la posterior part de treball tècnic, on descobrirem i consolidarem noves pujades, figures i caigudes.

L’objectiu es poder realitzar, progressivament, seqüències que enllacin tot el que anem aprenent, en harmonia amb el procés de cada persona.

Poc a poc anirem més enllà de la tècnica per buscar el propi moviment a l’hora d’executar-la i fer-la servir també com una eina de creació i expressió personal.

Tota una experiència per descobrir-nos…!