Rockart

Pilates

Actualment aquest és el nom pel qual es coneix aquesta disciplina, però inicialment, s’anomenava Contrologia. L’Art del Control.

Així, el Pilates ens ensenya com aprendre, com reconnectar amb el nostre cos, a través de la respiració, i l’atenció plena en l’execució dels moviments. Controla el cos des de la ment, i no al revés.

És l’equilibri entre cos, ment, i esperit.

A través de la seva metodologia, aprendrem a reubicar les cadenes musculars del nostre cos, a enfortir la musculatura més interna del nostre cos, la que s’addereix als óssos, tot posant especial atenció a la faixa abdominal, comuntment anomenada “Powerhouse”, o “Core”, seguint una base respiratòria conscient, ferma i sempre en perfecta simbiosi amb el moviment.

Mitjantçant l’enfortiment del cos a través de la respiració i les rutines de moviment, aconseguirem reduir els dolors i malestars físics, una millora i reacondicionament postural, equilibrar asimetries musculars, rehabilitació física i millora de la nostra salut mental. El Pilates és un estil de vida. És una guia, una manera de caminar per la nostra vida, més enllà dels propis exercicis realitzats en una classe.

Horari: Divendres de 18 a 19h

  • Preus:

    • 1 dia/semana: 25€ socis abonats i 32€ no socis abonats
    • Entrada puntual: 10€ + entrada rocòdrom pels no socis

Si estàs abonat amb la quota d’abonat Full, tens accés a totes les classes de Pilates.