Rockart

logo corporatiu rockart

Acro Ioga

Horari: Dimecres de 18.h a 17.30h

Preus: 1 dia/setmana: 35€ socis abonats / 45€ no socis

Puntual: 12€

Professora: Carmina @acrocarmina

» L’Acroioga, com definir-lo…
Tota la meva vida he fet esports de tota mena, desde gimnàstica artística, mini tram i llit elàstic, passant per taekwondo, natació, volteig (acrobàcies al cavall), kenjitsu, caminar per la muntanya…. i de cop, amb el naixement de les meves filles, vaig fer una aturada total de 10 anys.

El que va fer tornar-me a connectar amb l’esport varen ser el Pole dance i les teles, però el que realment em va enganxar va ser l’acroioga. Sentir el teu cos, respirar, posar-lo al límit amb el màxim de respecte possible.

Quan practiques Acroioga, en tot moment et tornes súper conscient del què et passa i el que li passa a la persona que practica amb tu, la resta de món desapareix. Per això dic que és la millor forma de meditar per les persones actives i la millor forma de guanyar to muscular, potència, resistència i elasticitat, dels esports que he practicat fins ara, sense ni tan sols adonar-te’n.

A més es treballa l’ànima, ja que hi ha un moviment i càrrega d’energia impressionant. Es tracta de donar i rebre de forma equitativa i implícita, ja que si no, no es produeix la pràctica d’acroioga. I això crec que és el punt que ho torna gairebé «màgic»! «